Norsk English Dutch
Meny
Balslev Gruppen

Spennende temareiser med Temareiser Fredrikstad

Unike temareiser og rundreiser

Bli med på en spennende reise med Temareiser Fredrikstad. Alle reisene er nøye planlagt helt ned i minste detalj og med spesielt utvalgte reiseledere og dyktige kulturformidlere som elsker å dele sin kunnskap og kjennskap om reisemålene. I 25 år har Temareiser Fredrikstad reist verden rundt med Norges fremste eksperter og historiefortellere. 

Se et utvalg av de spennende reisene:
Kulturreiser og historiereiser til spennende reisemål
Aktiv ferie - sykkelturer og vandringer
Seniordans - dans med likesinnede i varmere strøk
Langtidsferie

Enten du er interessert i historie, kultur, natur, mat og vin, eller en kombinasjon av alt dette, har Temareiser Fredrikstad noe å tilby. Fra guidede turer til historiske steder og kulturelle monumenter til kulinariske opplevelser på lokale markeder og vingårder - alle program er nøye utformet for å gi deg forståelse og innblikk på reisemålet.

 

Temareiser Fredrikstad legger stor vekt på kvalitet, komfort og personlig service, og samarbeider tett med erfarne lokale guider og leverandører for å sikre en førsteklasses opplevelse for deg. Uansett om du reiser alene, som par eller i en gruppe, er målet å skape minnerike øyeblikk og inspirerende opplevelser som varer livet ut. 

Temareiser Fredrikstad er det ideelle valget for deg som ønsker å utforske verden på en dypere og mer meningsfull måte.

 

Temareiser - minner for livet

 

 

Les merLukk