Norsk English Dutch
Meny
Balslev Gruppen

Aktiv ferie

Fantastiske vandringer og opplevelser i hele verden for deg som ønsker en aktiv ferie

Aktiv ferie sammen med Temareiser Fredrikstad gir deg en unik mulighet til å oppleve nye spennende eventyr i vakre omgivelser. Temareiser Fredrikstad tilbyr ulike aktive ferier til forskjellige reisemål i inn- og utland. Turene er ideelle for deg som ønsker å kombinere fysisk aktivitet med kulturelle opplevelser og natur. Utforsk reisemålene på en helt annen måte sammen med andre reisende, ledet av erfarne og kunnskapsrike turledere som Temareiser Fredrikstad har håndplukket. 


Hva med fjellturer i Norge, sykkelturer i Italia eller vandreturer i Afrika? Her finner du aktive reiser for en hver smak - enten du er en erfaren eventyrer eller har lyst til å oppleve noe nytt.


Vi tilrettelegger reisen med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet med alt fra transport og overnatting til måltider og utstyr inkludert. Dette gjør det mulig for deg å fokusere fullt og helt på å bare nyte opplevelsene og utforske nye steder. En vandretur i Toscana pirrer alle sanseinntrykk på en helt annen måte enn om du reiser rundt med bil eller buss. Du blir på en måte i ett med naturen og lokalbefolkningen du møter på din vei.

Sykkelturer                           Vandreturer


Hva med å prøve en aktiv ferie på din neste reise?

 

Se andre spennende temareiser:
Mat og vinturer
Kunst og håndverksturer

Les merLukk