Norsk English Dutch
Meny
Balslev Gruppen

Øystein Kock Johansen

Dr. Philos, arkeolog og religionshistoriker

Øystein Kock Johansen er Dr. Philos, arkeolog og religionshistoriker fra Universitetet i Oslo, med forsknings- og lederstillinger som professor og adm. dir. Han var i en årrekke Thor Heyerdahls medarbeider og ekspedisjonsdeltager.

Han hatt hele verden som sin arbeidsplass og har vært i alle verdens land bortsett fra tre! Kock Johansen er meget glad i-og ser betydningen av folkelig formidling, noe som ligger til grunn for hans entusiastiske engasjement som cicerone for Temareiser Fredrikstad.

Øystein Kock Johansen er arkeolog og religionshistoriker fra Universitetet i Oslo. Han er dr.philos, og har innehatt en rekke forsknings- og lederstillinger som professor og adm. dir. I yngre år arbeidet han som sjømann og trailersjåfør.

Kock Johansen var i en årrekke Thor Heyerdahls nærmeste medarbeider og ekspedisjonsdeltager med utgravninger på Påskeøya, Maldivene, Peru, Tahiti og en rekke andre "eksotiske" steder i alle verdensdeler.

Han er forfatter av over 40 vitenskapelige bøker og mer enn 200 vitenskapelige artikler. Kock Johansen er glad i – og ser betydningen av folkelig formidling, noe som ligger til grunn for hans engasjement som guide for Temareiser Fredrikstad – foruten at han som Fredrikstad-gutt er patriot!

Om Øystein Kock Johansen sier kundene våre:

"Mye mer enn meget bra - utmerket. Han er utrolig kunnskapsrik, en dyktig pedagog og klarer å sette alt i sammenheng på en lettfattelig og forståelig måte."

"Øystein er usedvanlig dyktig."

"Dyktig som alltid, god pedagog og godt humør."

Se spennende reiser med Temareiser Fredrikstad

Øystein Kock Johansen - reiseleder for Temareiser Fredrikstad
Kommende reiser
07.09.24 - 13.09.24
Øystein Kock Johansen
Nord-England
34 475
22.11.24 - 02.12.24
Øystein Kock Johansen
Peru og Bolivia
75 000
12.10.24 - 17.10.24
Øystein Kock Johansen
Kreta
34 250
20.02. - 03.03.25
Øystein Kock Johansen
Reise til Mexico og Guatemala
Pris kommer