Skip to main content

Opplev Andrea Bocelli i Toscana


Reiseperiode: 23. - 27. juli 2019

Hvert år inviterer Andrea Bocelli til en utendørs musikkopplevelse i sin hjemby Lajatico. I 2019 finner den sted torsdag 25. juli, og her skal vi være tilstede. Vi har sikret oss nummererte billetter til forestillingen.

I tillegg til konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio får du guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano. Av måltider er det meste inkludert: 4 frokoster, 3 lunsjer inkl. vin, 1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj samt 2 middager inkl. vin.
Vår erfarne reiseleder, Ragnhild Eikli, er med på hele turen.

Vi siterer arrangøren:
«Den fjortende utgaven av Teatro Del Silenzio, denne eksklusive begivenheten som finner sted hvert år i åsene rundt Lajatico, Maestro Bocellis hjemby. Tidspunktet er torsdag 25. juli 2019, kl. 20.30.

“Ali di libertà” er tittelen på 2019-utgaven av Teatro del Silenzio.

Det beste av det beste er i programmet: en multi-sensorisk opplevelse som vil gjenoppfinne opera ved å tilby de største komponistene, de mest elskede sangene og de mest populære "klassikerne", presentert i et innovativt format.

Sammen med Andrea Bocelli, vil anerkjente internasjonale bel canto stjerner fremføre mesterverkene i et reportoar med «evige sanger». 

Forestillingen vil bli utført som om publikum var en del av et filmsett, gjennom sterk, fantastisk og rik teatralisering."

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet.
I tillegg til vakker musikk skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold. Vårt bosted ligger perfekt til med hensyn til utflukter. Vi bor på et godt hotell i den vakre byen Colle Val d'Elsa. I tillegg til regionens arkitektur og landskap, får vi oppleve toskanernes sjarme og fascinerende livsstil. Vi besøker Siena, Volterra og San Gimignano. Det toscanske kjøkken og de røde vinene er også viktige ingredienser på turen. Velkommen til en reise gjennom historien og blant vinmarkene i Toscana. 

Med oss som teknisk reiseleder, har vi Ragnhild Eikli, førstelektor i engelskspråklig litteratur ved Universitetet i Oslo. Lokale guider tar deg med rundt i Siena, Volterra og San Gimignano.

Få en smakebit av Lajatico og konsertområdet her

Bestill reise

Reiseperiode:

23 - 27 juli 2019

Dager:

5

Reiseleder:

Ragnhild Eikli

Førstelektor i litterær oversettelse og engelskspråklig litteratur ved Universitetet i Oslo. Skribent med litteratur, drama og kunst som tema.


Pris fra:
15 995,-

Søk reise

Program

Dag 1 – tirsdag 23. juli
Avreise med KLM fra Oslo Gardermoen kl. 06.30 via Amsterdam og videre til Roma med ankomst kl. 11.50. Vi setter kursen mot Toscana og landsbyen Colle Val d’Elsa. På veien gjør vi ett stopp for en tradisjonell italiensk lunsj. Etter innsjekking og litt tid til avslapping, møtes vi igjen til velkomstmiddag i hotellets restaurant. 
Lunsj og middag inkludert.

Dag 2 – onsdag 24. juli  
Etter en god frokost besøker vi en av de mest kjente byene i Toscana.  En snau halvtimes kjøring fra vårt bosted ligger byen San Gimignano, kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Vi får en guidet tur i byen etterfulgt av vinsmaking og lunsj på Fattoria San Donato. Deretter tar bussen oss tilbake til vårt bosted. Kvelden er fri til egen disposisjon. 
Frokost og vinsmaking/lunsj inkludert. 

Dag 3 – torsdag 25. juli 
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Etter en god frokost, setter vi kursen for etruskerbyen Volterra. Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme over området i år 260 før Kristus. 
Vi får en guidet byvandring her, og litt tid på egenhånd. Deretter nyter vi en god italiensk lunsj. 
På ettermiddagen setter vi kursen for Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli. Vi har nummererte billetter til konserten. 
Vi er tilbake til hotellet ut på natten en gang. 
Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 – fredag 26. juli
Etter at vi har sovet ut og spist en sen frokost, setter vi kursen for Siena som regnes av mange som en av de vakreste byer i Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står oppført på Unesco`s verdensarvliste. Vi får en guidet tur i Siena, og deretter litt tid på egenhånd. 
Dagen avsluttes med avskjedsmiddag i Colle Val D’Elsa. 
Frokost og middag inkludert.

Dag 5 – lørdag 27. juli
Etter en sen, god frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kurs mot Roma og flyplassen. Vi spiser lunsj på en hyggelig restaurant underveis. Avreise med KLM kl. 17.25 til Amsterdam. Videre kl. 20.50 med ankomst Oslo Gardermoen kl. 22.35. Frokost og lunsj inkludert.
 

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 15 995,- som inkluderer følgende:

- Flyreise Oslo-Amsterdam-Roma tur/retur med KLM 
- Flyskatter kr 717,- pr. oktober 2018 (refunderes ikke ved avbestilling)
- All transport og utflukter under oppholdet
- Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo Pacini 4*
- Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter (kategori Poltroncina)
- Guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano med skandinavisktalende guider
- 4 frokoster
- 3 lunsjer inkl. vin
- 1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj 
- 2 middager inkl. vin
- Ragnhild Eikli med som reiseleder tur/retur Norge og under hele turen

Tillegg for enkeltrom kr. 1 900,- (meget begrenset)
Tillegg for dobbeltrom deluxe kr. 200,- pr. person

Hotel Palazzo Pacini (4*)
Hotellskatt:
€ 2 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise.

Det er mulig å fly fra Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim, direkte til Amsterdam tur/retur. Vi søker seter på forespørsel.

Vi tar forbehold om prisendring pga. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold.

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad
 

Teatro del Silenzio

Se Teatro del Silenzio på YouTube her

Kart

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederReisemålPris fra
23/7Ragnhild EikliOpplev Andrea Bocelli i Toscana15 995,-Book på venteliste

Bosted

Reisekalender

24/6Yorkshire, Lake District og Hadrians mur - avgang StavangerFra 20 995,-