Pris fra:
17 690,-
Dager:7
Bestill reise

Stefano Spinetti

Profesjonell guide med 20 års erfaring som leder av fjellturer og vandreturer på alle kontinent.

Reiseperiode: 21. - 27. juni 2018

Vi skal besøke Nord-England og to av Englands femten nasjonalparker. Vi starter i Yorkshire Dales, et område med romantiske heier, historiske attraksjoner og idylliske landsbyer. Områdets skjønnhet er beskrevet som "God's own country". Yorkshire har et større antall kvadratkilometer av vernede områder enn noen annen engelsk region, og her finner du et flott landskap perfekt for vandringer, rekreasjon, inspirasjon, fred og poesi. Her finner du rester av gamle klostre og ruiner, fulle av sjarm og historie.

Perlen i Yorkshire er den historiske byen York, en av de viktigste turistattraksjoner i Storbritannia. Vår reise tar oss videre til Lake District, et av de mest fortryllende områder av landet med fantastisk utsikt over fjell, innsjøer og daler. Parken er også interessant fra et arkeologisk synspunkt, med spor av neolittiske bosetninger og vikinger, men også fra et litterært ståsted. I de gamle landsbyene har dikteren William Wordsworth bodd, en av grunnleggerne av den romantiske perioden i engelsk litteratur. Beatrix Potter, den berømte forfatteren av barnebøker, er også herfra.
Det blir ikke bare vandringer på åser og i skoger. Vi legger opp til hyggelige landsbybesøk, attraksjoner, severdigheter, slott og klostre. Det blir en god miks av natur og kultur i løpet av disse dagene.

Nasjonalparkene Lake District og Yorkshire Dales er blant de mest kjente engelske parker og to av de 46 AONBs i Storbritannia; Area of Outstanding Natural Beauty.

I York besøker vi et av landets vakreste byggverk; York Minster.  En av Englands største katedraler fra middelalderen og Nord-Europas største gotiske katedral.

Turen arrangeres i samarbeid med: