Pris fra:
11 950,-
Dager:6
Bestill reise

Hege Tokerud

Har jobbet på kontoret i 15 år. Ansvarlig for våre aktive turer i inn- og utland.

Reiseperiode: 3. – 8. mai 2018

Opplev det autentiske Kroatia, med landsbyliv, lokale vin- og ostebønder, uberørt natur og lite turister. Det er store naturopplevelser å finne under et times kjøretur fra Split.

Kamešnica er et fjell sørvest i Bosnia- Hercegovina på grensen til Kroatia. Fjellet er en forlengelse av fjellet Dinara, Kroatias høyeste fjell.  Vår vandring går fra kroatisk side, men vi krysser grensen til Bosnia underveis. Kamešnica har et rikt dyre- og planteliv, med kongeørn, vandrefalker og den store hornuglen – Europas største.
Svilaja er en fjellkjede i innlandet av Dalmatia Zagora, og en del av De dinariske Alper. Vi skal gå til toppen med samme navn, 1508 moh. På en klar dag kan vi skimte Italia på den andre siden av Adriaterhavet.

Vi bor på et hyggelig hotell i landsbyen Trilj ved bredden av elven Cetina, et perfekt utgangspunkt for våre utflukter. I gangavstand fra hotellet finnes imponerende arkeologiske utgravninger fra tiden under romersk herredømme.

Vi velger oss våren, når naturen våkner opp igjen med blomstring og fuglesang.
Vårt program avsluttes med et opphold i Split med både guidet tur og tid på egenhånd.

Turen inkluderer fullpensjon (minus en lunsj) og drikke til maten. En reiseleder er med hele veien, i tillegg til lokale guider.

Turen arrangeres i samarbeid med