Skip to main content

Opplev Andrea Bocelli i Toscana med Aftenbladet


Reiseperiode: 23. - 27. juli 2019

Hvert år inviterer Andrea Bocelli til en utendørs musikkopplevelse i sin hjemby Lajatico. I 2109 finner den sted torsdag 25. juli, og her skal vi være tilstede. Vi har sikret oss nummererte billetter til forestillingen.
I tillegg til Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio får du guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano. Av måltider er det meste inkludert: 4 frokoster, 2 lunsjer inkl. vin, 1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj samt 2 middager inkl. vin.
Vår erfarne reiseleder, Per Åsander, er med på hele turen.

Vi siterer arrangøren:
«Den fjortende utgaven av Teatro Del Silenzio, denne eksklusive begivenheten som finner sted hvert år i åsene rundt Lajatico, Maestro Bocellis hjemby. Tidspunktet er torsdag 25. juli 2019, kl. 20.30.

“Ali di libertà” er tittelen på den 2019-utgaven av Teatro del Silenzio.

Det beste av det beste er i programmet: en multi-sensorisk opplevelse som vil gjenoppfinne opera ved å tilby de største komponistene, de mest elskede sangene og de mest populære "klassikerne", presentert i et innovativt format.

Sammen med Andrea Bocelli, vil anerkjente internasjonale bel canto stjerner fremføre mesterverkene i et reportoar med «evige sanger». 

Forestillingen vil bli utført som om publikum var en del av et filmsett, gjennom sterk, fantastisk og rik teatralisering."

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet.
I tillegg til vakker musikk skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold. Vi bor på et godt hotell i den vakre byen Colle Val d'Elsa, perfekt plassert med hensyn til utflukter. I tillegg til regionens arkitektur og landskap, får vi oppleve toskanernes sjarme og fascinerende livsstil. Vi besøker Siena, Volterra og San Gimignano. Det toscanske kjøkken og de røde vinene er også viktige ingredienser på turen.

Med oss som reiseleder har vi Per Åsander.
Per er utdannet sommelier ved AIS (Associazione Italiana Sommelier) og har arbeidet hos Vinmonopolet i mange år, bl.a. med vareopplæring. Han er fortsatt reiseleder for flere av deres studieturer til Italia. Han snakker flytende italiensk og kjenner Italia meget godt etter å ha arbeidet her i mer enn 20 år.
 

Få en smakebit av Lajatico og konsertområdet her

Turen arrangeres i samarbeid med:

Bestill reise

Reiseperiode:

23 - 27 juli 2019

Dager:

5

Reiseleder:

Per Åsander

Per er utdannet som sommelier ved AIS (Associazione Italiana Sommelier) og har arbeidet hos Vinmonopolet i mange år, bl.a. med vareopplæring - og er fortsatt reiseleder for flere av deres studieturer til Italia.

Snakker flytende italiensk og kjenner Italia meget godt etter å ha arbeidet med landet i mer enn 20 år. Flere ganger i året reiser han med grupper fra Sverige og Norge til Italia med enogastronomi i fokus .


Pris fra:
16 995,-

Søk reise

Program

Dag 1 – tirsdag 23. juli
Avreise med KLM fra Stavanger Sola kl. 10.10, via Amsterdam og videre til Roma med ankomst kl. 16.35. Vi setter kursen mot Toscana og landsbyen Colle Val d’Elsa. På veien gjør vi ett kaffestopp Etter innsjekking og litt tid til avslapping, møtes vi igjen til velkomstmiddag i hotellets restaurant. 
Middag inkludert.

Dag 2 – onsdag 24. juli  
Etter en god frokost besøker vi Siena, regnet av mange som en av de vakreste byene i Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står oppført på Unesco`s verdensarvliste. Vi får en guidet tur i Siena, etterfulgt av besøk på en vingård med smaking og lunsj. Kvelden er fri til egen disposisjon i Colle Val d’Elsa. 
Frokost og vinsmaking/lunsj inkludert. 

Dag 3 – torsdag 25. juli 
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Etter en god frokost, setter vi kursen for etruskerbyen Volterra. Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme over området i år 260 før Kristus. 
Vi får en guidet byvandring her, og litt tid på egenhånd. Deretter nyter vi en god italiensk lunsj. 
På ettermiddagen setter vi kursen for Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli. Vi har nummererte billetter til konserten. 
Vi er tilbake til hotellet ut på natten en gang. 
Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 – fredag 26. juli
Etter at vi har sovet ut og spist en sen frokost, setter vi kursen for en av de mest kjente byene i Toscana.  San Gimignano, kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Vi får en guidet tur i byen, og litt tid på egenhånd.
Dagen avsluttes med avskjedsmiddag i Colle Val D’Elsa. 
Frokost og middag inkludert.

Dag 5 – lørdag 27. juli
Etter en sen, god frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kurs mot Roma og flyplassen. Vi spiser lunsj på en hyggelig restaurant underveis. Avreise med KLM kl. 17.25 til Amsterdam. Videre kl. 21.00 med ankomst Stavanger Sola kl. 22.25. Frokost og middag inkludert.
 

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 16 995,- som inkluderer følgende:

- Flyreise Stavanger Sola-Amsterdam-Roma tur/retur med KLM 
- Flyskatter kr 714,- pr. oktober 2018 (refunderes ikke ved avbestilling)
- All transport og utflukter under oppholdet
- Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo San Lorenzo 4*
- Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter (kategori Poltroncina)
- Guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano med skandinavisktalende guider
- 4 frokoster
- 2 lunsjer inkl. vin
- 1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj 
- 2 middager inkl. vin
- Per Åsander er med som reiseleder tur/retur Norge og under hele turen

Tillegg for enkeltrom kr. 1 900,- (meget begrenset)

Rabatt med Aftenbladkortet/A-fordel, kr 500,-

Hotel Palazzo San Lorenzo (4*)  
Hotellskatt: € 2 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise.

Det er mulig å fly fra Kristiansand, Oslo, Bergen og Trondheim, direkte til Amsterdam tur/retur. Vi søker seter på forespørsel.

Vi tar forbehold om prisendring pga. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold.

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad
 

Teatro del Silenzio

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederReisemålPris fra
23/7Per ÅsanderOpplev Andrea Bocelli i Toscana - med Stavanger Aftenblad16 995,-Book på venteliste

Bosted

Reisekalender

24/6Yorkshire, Lake District og Hadrians mur - avgang StavangerFra 20 995,-