Pris fra:
14 400,-
Dager:5
Bestill reise

Reiseperiode 26. juli - 30. juli 2018

Skuer man utover det toskanske landskap, ser man et av de mest særpregede og varierte landskap i Europa. Uansett hvor man retter blikket, ser man landsbyer som klynger seg dramatisk opp etter åssidene eller vider seg ut i dalbunnen med de karakteristiske teglsteinstakene som fargeklatter i landskapet. Den spesielle elegansen som preger de toskanske byene, finner man igjen i landsbyene, men i en mindre og mer intim målestokk.

Hvert år inviterer Andrea Bocelli sine venner til konsert i hans hjemby Lajatico, og i år finner det sted lørdag 28. juli og her skal vi være tilstede. Vi har sikret oss nummererte billetter til konserten (kategori Poltroncina).
I tillegg til konserten skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold og vårt bosted ligger perfekt til med hensyn til utflukter i de mest kjente områdene av Toscana. Under oppholdet skal vi bo i byen Colle Val D`Elsa. Turen gir oss et slående inntrykk av regionens storslagne arkitektur og landskap, samtidig som toskanernes sjarme og fascinerende livsstil kommer tydelig frem. Velkommen til en reise gjennom historien og blant vinrankene i Toscana. Og vår tur avsluttes i den evige stad Roma.

Få en smakebit av Lajatico og konsertområdet her