Skip to main content

Toscana og konsert med Andrea Bocelli

Pris fra:
14 400,-
Dager:5
Bestill reise

Reiseperiode:

26 - 30 juli 2018
26 - 30 juli 2018

Norsk reiseleder

Skuer man utover det toskanske landskap, ser man et av de mest særpregede og varierte landskap i Europa. Uansett hvor man retter blikket, ser man landsbyer som klynger seg dramatisk opp etter åssidene eller vider seg ut i dalbunnen med de karakteristiske teglsteinstakene som fargeklatter i landskapet. Den spesielle elegansen som preger de toskanske byene, finner man igjen i landsbyene, men i en mindre og mer intim målestokk.

Hvert år inviterer Andrea Bocelli sine venner til konsert i hans hjemby Lajatico, og i år finner det sted lørdag 28. juli og her skal vi være tilstede. Vi har sikret oss nummererte billetter til konserten (kategori Poltroncina).
I tillegg til konserten skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold og vårt bosted ligger perfekt til med hensyn til utflukter i de mest kjente områdene av Toscana. Under oppholdet skal vi bo i byen Colle Val D`Elsa. Turen gir oss et slående inntrykk av regionens storslagne arkitektur og landskap, samtidig som toskanernes sjarme og fascinerende livsstil kommer tydelig frem. Velkommen til en reise gjennom historien og blant vinrankene i Toscana. Og vår tur avsluttes i den evige stad Roma.

Få en smakebit av Lajatico og konsertområdet her

 

Søk reise

Program

Dag 1 – torsdag 26. juli
Avreise med SAS fra Oslo kl. 0835 direkte til Roma med ankomst kl. 1140. Vi setter kursen mot Toscana og landsbyen hvor vi skal bo de kommende dager. På veien gjennom Umbria og Toscana gjør vi en liten stopp for en lunsj før vi ankommer vårt bosted i den gamle historiske sentrum av byen Colle Val D`Elsa i nærheten av den mer kjente byen San Gimignano. Litt tid på egenhånd før vi møtes for felles velkomstmiddag. Middag inkludert.

Dag 2 – fredag 27. juli  
Etter en god frokost besøker vi en av de mest kjente byene i Toscana.  En snau halvtimes kjøring fra vårt bosted ligger byen San Gimignano, kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Her gjør vi en byvandring før vi ender opp på en lokal taverna og nyter en god italiensk lunsj. Litt tid på egenhånd før vi vender tilbake til vårt bosted. Kvelden fri til egen disposisjon. Frokost og lunsj inkludert. 

Dag 3 – lørdag 28. juli 
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Vi tar det med ro og dere kan utforsker den gamle bydelen hvor vi bor. Vi møtes igjen kl. 1200 for sammen å kjøre til etruskerbyen Volterra hvor vi gjør en byvandring og får litt tid på egenhånd.  Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme i området i år 260 før Kristus. Tidlig på ettermiddagen setter vi kursen for Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico, en liten landsby ca. 25 km fra Volterra. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli og hans venner. Vi har nummererte billetter til konserten. Tilbake til hotellet ut på natten en gang. Frokost inkludert.

Dag 4 – søndag 29. juli
Etter en god natts søvn og sen frokost, sier vi adjø til by gamle landsby og setter kursen for hovedstaden og den evig by Roma. På veien til Roma gjør vi en stopp i byen Siena som regnes av mange som en av de vakreste byer i Toscana og Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står også ført opp på Unesco`s verdensarvliste.
Under oppholdet i Roma skal bo godt på Hotel Santa Chiara, midt i det historiske sentrum av Roma og kun få meter fra et av de mest kjente byggverk, nemlig Pantheon. Vi kombinerer en kveldsbyvandring med avskjedsmiddag på en av de lokale restaurantene. Frokost og middag inkludert.

Dag 5 – mandag 30. juli
Felles avreise mot flyplassen etter frokost. Avreise med SAS kl. 1230 direkte til Oslo med ankomst kl. 1540. Frokost inkludert.

Praktiske opplysninger

Pris pr. person inkluderer følgende:
- Flyreise Oslo-Roma tur/retur med SAS inkludert flyskatter og avgifter per november 2017
- All transport og utflukter under oppholdet som nevnt i dagsprogrammet
- Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo Pacini eller Palazzo Renieri, samt Hotel Santa Chiara i Roma
- 4 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager inkludert
- Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter inkludert (kategori Poltroncina)
- Norsk reiseleder med på hele rundturen

Pris pr person på Hotel Palazzo Pacini (4*) og Hotel Santa Chiara i Roma: Kr. 15.300,-
Tillegg for enkeltrom kr. 1.850,- (meget begrenset)

Pris pr person på Hotel Palazzo Renieri (3*) og Hotel Santa Chiara i Roma: Kr. 14.400,-
Tillegg for enkeltrom kr. 1.100,- (meget begrenset)

Hotel Palazzo Pacini (4*) www.palazzopacini.com 
Hotel Palazzo Renieri (3*) www.palazzorenieri.it
Hotel Santa Chiara i Roma er et meget godt turistklasse hotell (3*) med en fantastisk beliggenhet midt i det historiske sentrum av Roma. www.albergosantachiara.com

Hotellskatt:
Hotel Palazzo Pacini og Renieri € 2 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise.
Hotel Santa Chiara € 4 for 1 natt må betales direkte til hotellet ved avreise.

Vi tar forbehold om prisendring pga. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold.

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad

Teatro del Silenzio

Se Teatro del Silenzio på YouTube her

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederHotellPris fra
26/7Norsk reiselederToscana og konsert med Andrea Bocelli m/Hotel Palazzo Pacini 4* og Hotel Santa Chiara 3*15 300,-Book på venteliste
26/7Norsk reiselederToscana og konsert med Andrea Bocelli m/Hotel Palazzo Renieri 3* og Hotel Santa Chiara 3*14 400,-Book på venteliste

Hotell