Skip to main content

Sør-Afrika en opplevelsesreise i særklasse med Einar Lunde (januar 2023)


Sør-Afrika - en temareise i særklasse

Reiseperiode: januar 2023

Guide og historieforteller på denne gruppereisen er Einar Lunde, ankermann og utenrikskorrespondent i Dagsrevyen i 40 år. Nå har han faktisk besøkt Afrika over 100 ganger. Han er den norske journalisten som var mest inne i Sør-Afrika under kampen mot det forferdelige Apartheidsystemet, de fleste gangene illegalt, fordi han var svartelistet og fikk ikke visum. Da et blir det utrolige opplevelser av på denne fantastiske rundreisen i Sør-Afrika! 

Hvorfor reise til Sør-Afrika med Temareiser Fredrikstad og Einar Lunde:
 • Cape Towns severdigheter
 • Kapp det gode håp
 • Besøk til Robben Island
 • De vakre vindistriktene
 • Shopping og kultur i Cape Town
 • Table Mountain
 • Johannesburg og Soweto
 • 3-dagers safari i Kruger nasjonalpark
 • Frokost hver dag, 8 lunsjer, 8 middager
 • Vi bor på gode hoteller
 • Einar Lundes eventyrlige foredrag


Velkommen til dyre-opplevelser i særklasse. I selveste Krugerparken. Der alle arter av Afrikas ville dyr har holdt til i millioner av år. Ikke kunstige, private parker her, nei.
Kruger er et område på størrelse med Hedmark og Oppland tilsammen. Her er 14.000 elefanter, bortimot 2.000 løver, nesten 40.000 bøfler og 30.000 zebraer. Smak på det! Bli med i "jakten" på The Big Five.

Velkommen til naturopplevelser i særklasse. Fra de flotteste sandstrender mot Syd-Atlanteren til Det indiske hav. Med de villeste klipper som kan by på sjøløver, pingviner, seler og noen ganger hvaler i sjøen nedenfor. Fra Lowveld, lavlandet på 200-300 meter til de fantastiske Drakensbergfjellene på over 2000 m.o.h. der brødrene Ingebrigtsen ofte trener i vinterhalvåret.

Velkommen til vin-opplevelser i særklasse. Utrolig vakre fjell og daler utenfor Cape Town er et paradis for dyrking av vindruer og lage kvalitetsvin. Berømte Stellensbosch, Paarl og Franshoek. Smak på det også. Vi får nyte hver dag.
Dessuten har det sør-afrikanske kjøkken mange flere Michelin-stjerner enn vi har i Norge – ganske enkelt fordi de lager fantastisk mat med utrolige, kortreise råvarer. Dette blir en kulinarisk festreise i vakre omgivelser.

Velkommen til kultur- og musikk-opplevelser i særklasse. Afrikansk sang- og danseglede med blant annet gospelgudstjeneste milevis inn i Soweto som bare river oss med og gir oss minner for livet.

Velkommen til et land med en historie i særklasse. 
Og på toppen av alt – en historie som verden ikke har sett maken til: fra undertrykkelse, rasediskriminering og konflikt til forsoning og tilgivelse. Velkommen til et land hvor fredsprisvinnerne Nelson Mandela og Desmond Tutu - verdens modigste radarpar,  viste sitt folk og hele verden en ny måte å løse konflikter på. Det ga fred og demokrati, ikke hat, hevn og borgerkrig.

Velkommen til en reise med historier i særklasse – i Sør-Afrika.

Program og pris under utarbeidelse.

Ønsker du å forhåndsreservere plass, kan du gjøre det ved å sende oss en e-post eller ringe oss på 69 31 26 21. Vi vil da ta kontakt med deg igjen når program og pris er klart.

Status:
Mer informasjon kommer

Søk reise

Reisekalender

29/11Førjulstid i RomaFra 15 150,-