Skip to main content

Hans Petter Hergum

Er utdannet samfunnsgeograf og har arbeidet mer enn 30 år med menneskerettigheter og bistand rettet mot det østlige- og sørlige Afrika. Hergum har bla. arbeidet for den norske utenrikstjenesten i Zimbabwe og bodd flere år i Botswana hvor han arbeidet for Kirkens Nødhjelp.

Om Hans Petter Hergum sier kundene våre: 

"Helt usedvanlig bra. Glimrende fagkunnskaper og god evne til å formidle. Bidro vesentlig til det gode sosiale miljøet i reisegruppen, og var et på alle måter hyggelig reisefølge."

"Hans Petter Hergum ga reisen et fantastisk godt faglig innhold, både mht historie, politikk, samfunn mm."

"Meget kunnskapsrik og flink til å formidle. Sympatisk og meget hyggelig mann som bidro til god stemning i gruppen."

Reisekalender oppdatert pr 15.10.2019

Etiopia - menneskehetens vugge
  • Utgående
    18 - 29 november 2019
  • Pris
    Fra 30 850,-
  • Reiseleder
    Reiseleder: Hans Petter Hergum
Etiopias natur er storslagen. Fjellene reiser seg over 4000 meter, og stuper ned i grønne dalsøkk og glohete saltørkener. Vi skal verken bestige fjelltopper eller oppsøke ørkenlandskap, men bevege oss sentralt i Etiopia hvor det behagelige sommerklimaet har skapt grobunn for kulturelt mangfold, myter, historie og yrende folkeliv. I dag er Etiopia en afrikansk stormakt. Landet er politisk i en positiv brytningstid, og har mer enn 100 millioner innbyggere med mer enn 80 språk og kulturuttrykk. Keiserdømmer og dynastier, krig og ytre påvirkning har lagt grunnlaget for landets trosuttrykk og historie.