Skip to main content

Øystein Kock Johansen

Dr. Philos, arkeolog og religionshistoriker fra Universitetet i Oslo, med forsknings- og lederstillinger som professor og adm. dir. Han var i ca. 30 år Thor Heyerdahls medarbeider og ekspedisjonsdeltager. Han hatt hele verden som sin arbeidsplass og har vært i alle verdens land bortsett fra tre! Kock Johansen er meget glad i-og ser betydningen av folkelig formidling, noe som ligger til grunn for hans entusiastiske engasjement som cicerone for Temareiser Fredrikstad.

Om Øystein Kock Johansen sier kundene våre:

"Mye mer enn meget bra - utmerket. Han er utrolig kunnskapsrik, en dyktig pedagog og klarer å sette alt i sammenheng på en lettfattelig og forståelig måte."

"Øystein er usedvanlig dyktig."

"Dyktig som alltid, god pedagog og godt humør."

Reisekalender oppdatert pr 20.01.2022

Egypt
 • Utgående
  9 - 21 mars 2022
 • Pris
  Fra 37 750,-
 • Reiseleder
  Reiseleder: Ragnhild Eikli og Øystein Kock Johansen
På denne reisen bor vi kun på femstjerners hoteller, som er blant de beste Egypt har å by på. Det samme gjelder båten til cruiset på Nilen. 
Israel og Palestina
 • Utgående
  1 - 8 november 2022
 • Pris
  Fra 42 275,-
 • Reiseleder
  Reiseleder: Ragnhild Eikli og Øystein Kock Johansen
Hva kan være mer spennende enn en rundreise i et land som har epitetet «Det forjettede land»? Et uttrykk og utsagn som forespeiler noe helt spesielt. "En mer spennende region finnes knapt på denne jord", i følge religionshistoriker Øystein Kock Johansen, som er vår veiviser på denne historiske reisen til Israel og Palestina.