Pris fra:
13 700,-
Dager:5
Bestill reise

Hege Tokerud

Har jobbet på kontoret i 15 år. Ansvarlig for våre aktive turer i inn- og utland.

Reiseperiode: 26. - 30. oktober 2017

Opplev Piemonte under årets trøffelfestival i Alba. Vi skal vandre, sykle, nyte det vakre landskapet og bordets gleder.

Vi nordmenn har en forkjærlighet for Italia og veldig ofte legger vi reisen hit. Hver region har sine særegenheter og spesialiteter, som de med rette er stolte av. Piemontes kulinariske tradisjoner er kjent for å skape mesterverk, noe vi skal erfare på denne turen.


Vi bor i byen Alba, «hovedstaden» i Langhe og berømt blant annet for sine Barolo -og Barbaresco viner. Årets trøffelfestival går av stabelen under vårt besøk, og vi får oppleve begeistringen og livet rundt dette hvite "gullet".
Vi skal vandre i vinmarkene fra La Morra, via Barolo til Novello, og i skogsområder med eik og hassel. Det blir også en lett sykkeltur langs elven Tanaro. Våre aktiviteter krydres med besøk hos produsenter av vin og ost, og vi skal selvsagt nyte av godsakene. Det blir også tid til å utforske gater og torg i det hyggelige sentrum av Alba. Gode restauranter er plukket ut til våre felles middager.

Velkommen til en ny tur i regi av Temareiser Fredrikstad og A-kortet. Reiseleder fra Temareiser Fredrikstad er med på hele turen, og lokale guider bidrar underveis.

Turen arrangeres i samarbeid med: