Skip to main content

Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen

Pernille er utdannet sangpedagog, og er en av Norges beste Piaf-tolkere. Bjørn er musiker og produsent, og har blant annet deltatt på TV2 sine VM sendinger med eget band.

 • Skriv ut Print icon
 • Søk reise

  Les mer

  Pernille Heckmann er utdannet sanger og sangpedagog ved Complete Vocal Institute i København, og musikalartist ved Bårdar akademiet i Oslo.
  Pernille er en av Norges beste Piaf-tolkere. Hun synger på norsk. Rikskonsertene har siden 2009 sendt henne ut på turnè i hele landet med sin egenproduserte forestilling «Jeg Angrer Ingenting - Piaf på norsk». I november 2018 gjestet hun bl.a Chat Noir med sin kritikerroste forestilling, til stor glede for publikum.

  Bjørn Halstensen er musiker og produsent. Oppvokst i Bergen, men bosatt i Fredrikstad. Gjennom sitt firma, Haltone, leverer han musikk og produserer underholdning til konserter, teater, eventer og andre oppdrag. Haltone feiret 10-års jubileum i 2018 og har gjennom disse årene bidratt med kultur lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
  I sitt virke som musiker blir Bjørn Halstensen mye brukt som musikalsk ansvarlig, kapellmester, konsulent, arrangør av musikk og komponist.
  Bjørn Halstensens Orkester har gjennom de siste årene blitt et begrep, og har spilt med en rekke nasjonale og internasjonale artister. De var blant annet husband under TV2 sine kveldssendinger fra VM på ski i Seefeld og under VM i håndball i Paris. 
  I 2019 startet han City Scene Produksjoner AS, som driver City Scene ved Scandic City Hotel i Fredrikstad. Dette er en av de største scenene i Fredrikstad og bidrar aktivt til et godt og bredt kulturtilbud for artister og publikum.
  Gjennom en årrekke har Bjørn Halstensen reist rundt med den bejublede forestillingen «Jeg angrer ingenting – Edith Piaf på norsk». Forestillingen har fått en rekke priser, topp terningskast og var i en årrekke fast inventar hos Rikskonsertene.
   

  Reisekalender

  30/5Italia - kulturen, historien og menneskeneFra 19 750,-
  13/6Lofoten med Røst - Norges vakreste øyrikeFra 19 450,-
  15/6Togtur i SkottlandFra 22 150,-
  25/6Bergen med Arve TellefsenFra 15 875,-
  27/6SvalbardFra 19 245,-