Påmelding til Reiselivsaften på Litteraturhuset

Velkommen til Reiselivsaften

Vi gjentar suksessen fra de siste årene og inviterer deg til Reiselivsaften på Litteraturhuset i Oslo torsdag 7. november kl 18.30 - 20.30. Flere av våre dyktige reiseledere og kulturformidlere vil være tilstede og noen vil også fortelle om og vise bilder fra turene sine. Vi i Temareiser Fredrikstad vil også være tilstede under arrangementet og tilgjengelige for spørsmål. Arrangementet er gratis, men vi ber om påmelding grunnet begrenset antall plasser. Her er det førstemann til mølla.

Årets foredragsholdere her:

Ragnhild Eikli og Øystein Kock Johansen
Ragnhild Eikli er førstelektor i litterær oversettelse og engelskspråklig litteratur ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som reiseleder hos oss i en årrekke.
Øystein Kock Johansen var Thor Heyerdahls gode venn og kollega i mange år. Han er blant mye annet også religionshistoriker og har en helt unik formidlingsevne.

Lars Klevstrand
Visesanger og komponist utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Kjent for sine tolkninger av kjente norske og utenlandske visediktere, kanskje særlig Evert Taube.

Tommy Sørbø
Tommy er kunsthistoriker, folkeopplyser, forfatter og humorist. Har arbeidet som museumslektor på Nasjonalgalleriet. Han liker å sette kunst og musikk inn i et større idehistorisk og samfunnsmessig perspektiv.

Hurtigruten v/Hanne Hansen
Hurtigruten har vært en viktig samarbeidspartner for oss i mange år. I år er vi så heldige å få Hanne Hansen, Key Account Manager i Hurtigruten, til Litteraturhuset hvor hun blant annet vil snakke litt om vårt samarbeid.


 

Klikk her for å melde deg på.

Vi håper å se deg der!

Hilsen Bjørn, Kari, Guri, Lene, Eva, Cathrine og Helen