Skip to main content

På tur med Merethe til Kreta!


Platanias - Kretas sjarmerende småby 

Merethe er igjen klar for en reise til sjarmerende Platanias på Kreta og ønsker velkommen til både nye og tidligere kunder! Hun vil legge opp til muligheter for mange forskjellige utflukter og opplevelser som man kan melde seg på dersom man ønsker det. Vil man heller gjøre ting på egenhånd, eller rett og slett gjøre så lite som mulig er det muligheter for det også. Du bestemmer selv! Men Merethe vil alltid være tilgjengelig om det skulle være noe du trenger hjelp til. Velkommen!
 

Slik beskriver Merethe turen til Platanias:

Her skal vi slappe av og nyte deilige og late dager, og gjennomsnittstemperaturen er på ca. 25 grader. Men litt aktiviteter må vi ha. Jeg er godt kjent i området og vil arrangere utflukter under oppholdet. Den Botaniske hagen er fantastisk med sine frukttrær fra hele verden og massevis av urter-, medisin- og prydplanter. Så er det et flott marked i Chania som er verdt et besøk. For dere som er interesserte i vinproduksjon, så blir det mulighet til å besøke Manousakis Winery. Vi får kjennskap til produksjonen og vi hører om livet på vingården. Det er flere måter å oppleve kysten på, og vi tar toget, Fun Train. Den lille havnen i Kolymbari byr på et klosterbesøk, og vi toger gjennom små landsbyer med sine sterke historier. Olivenoljekunstens hemmeligheter blir også avslørt på denne turen, som tar ca. 3 timer og 30 minutter. På Hotel Majestic har de også et velutstyrt treningsrom – for dere som ønsker litt fysisk aktivitet i ferien!

Kommer du fra Østfold?
Vi setter opp buss t/r fra Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Korsegården til Gardermoen. Merethe blir med på hele reisen. 

Ingen tilgjengelige avganger

Søk reise

Reisekalender

3/9Kristin Lavransdatters verden - en oppdagelsesreise! Fra 13 450,-
23/9Hellas - en vandretur på Pelion-halvøyaFra 19 400,-
10/10I sporene etter den spanske borgerkrigenFra 23 495,-
11/10EtiopiaFra 38 850,-
12/10Sigrid Undsets RomaFra 18 270,-