Skip to main content

Opplev Andrea Bocelli i Toscana avgang Oslo


Bocelli i hans hjemby, Lajatico i Toscana


Reiseperiode 26. - 30. juli 2022
 

Hvert år inviterer Andrea Bocelli til en utendørs musikkopplevelse i sin hjemby Lajatico. I 2022 finner den sted torsdag 28. juli og her skal vi være tilstede. Vi har sikret oss nummererte billetter til forestillingen.
I tillegg til konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio får du guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano. Av måltider er det meste inkludert: 4 frokoster, 3 lunsjer inkl. vin, 1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj samt 2 middager inkl. vin.
Vår erfarne reiseleder, Ragnhild Eikli, er med på hele turen.

Vi siterer arrangøren:
«Teatro Del Silenzio er en eksklusiv begivenhet som finner sted hvert år i åsene rundt Lajatico, Maestro Bocellis hjemby.
Enda en gang vil vi oppleve en uforglemmelig reise og et eventyr som involverer alle sanser, under ledelse av en av de mest elskede stemmer i verden. Andrea Bocelli gi deg en uforglemmelig aften i de fortryllende omgivelsene rundt Teatro del Silenzio. Her hvor han selv er født og oppvokst.»

Høydepunkter:
 • Gode plassbilletter til Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio
 • Guidede byvandringer i Siena, Volterra og San Gimignano
 • Komfortabelt hotell i hjertet av Toscana
 • Reiseleder fra Temareiser Fredrikstad er med på hele reisen
 • Skandinaviske lokalguider


Dette sier kundene om denne turen:

"Variert, interessant og lærerikt. Stor opplevelse!"

"Spennende og fine vandringer."

"Herlig landskap,hyggelig reiseselskap og god mat. Men konserten var Magisk!"

"Veldig trygg, blid, oppmerksom og kunnskapsrik reiseleder. Kunne ikke vært bedre. Alt gikk på skinner."

 

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet.
I tillegg til vakker musikk skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold. Vårt bosted ligger perfekt til med hensyn til utflukter. Vi bor på et godt hotell i den vakre byen Colle Val d'Elsa. I tillegg til regionens arkitektur og landskap, får vi oppleve toskanernes sjarme og fascinerende livsstil. Vi besøker Siena, Volterra og San Gimignano. Det toscanske kjøkken og de røde vinene er også viktige ingredienser på turen. Velkommen til en reise gjennom historien og blant vinmarkene i Toscana. 

Med oss som teknisk reiseleder, har vi Ragnhild Eikli, førstelektor i engelskspråklig litteratur ved Universitetet i Oslo. Lokale guider tar deg med rundt i Siena, Volterra og San Gimignano.

Bestill reise

Reiseperiode:

26 - 30 juli 2022

Dager:

5

Reiseleder:

Ragnhild Eikli

Førstelektor i litterær oversettelse og engelskspråklig litteratur ved Universitetet i Oslo. Skribent med litteratur, drama og kunst som tema.

Om Ragnhild Eikli sier kundene våre:

"Ragnhild Eikli er en flott og kunnskapsrik reiseleder!"

"Særdeles bra! Kunnskapsrik med smittende begeistring."

"Veldig god foreleser, tydelig interessert i det hun formidler"

 


Pris fra:
17 550,-

Søk reise

Teatro del Silenzio

Se Teatro del Silenzio på YouTube her

Program

Dag 1 – tirsdag 26. juli

Måltider inkluder: M
Avreise med SAS fra Oslo Gardermoen kl. 08.30 direkte til Roma hvor ankomst er kl. 11.40. Vi setter kursen mot Toscana og landsbyen Colle Val d’Elsa. På veien gjør vi ett stopp for de som ønsker å kjøpe seg en lunsj eller kaffe. Etter innsjekking og litt tid til avslapping, møtes vi igjen til velkomstmiddag i hotellets restaurant. 

Dag 2 – onsdag 27. juli

 Måltider inkludert: F/L
I dag setter vi kursen for Siena som regnes av mange som en av de vakreste byer i Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står oppført på Unescos verdensarvliste. Vi får en guidet tur i Siena med skandinavisk guide, og deretter litt tid på egenhånd. Så setter vi oss i bussen og kjører til et hyggelig sted for felles lunsj med smaken av de italienske viner. Kvelden har vi på egenhånd, og vi spiser middag hver for oss.

Dag 3 – torsdag 28. juli - KONSERT

Måltider inkludert: F/L
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Etter en god frokost, setter vi kursen for etruskerbyen Volterra. Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme over området i år 260 før Kristus. 
Vi får en guidet byvandring her med skandinavisk guide, deretter litt tid på egenhånd. Så samles vi til en felles lunsj før vi setter kursen mot Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli. Vi har nummererte billetter til konserten. 
Vi er tilbake til hotellet ut på natten en gang. 

Dag 4 – fredag 29. juli

Måltider inkludert: F/L/M
Etter en god frokost kjører vi en snau halvtime fra hotellet og besøker den sjarmerende byen San Gimignano, kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Vi får en guidet tur i byen med skandinavisk guide. Her blir det også litt egentid før vi setter kursen mot vingården Fattoria San Donato for lunsj med gårdens egen vin. Deretter tar bussen oss tilbake til Colle Val d’Elsa. Dagen avsluttes med avskjedsmiddag i byen.

Dag 5 – lørdag 30. juli

Måltider inkludert: F/L
Etter en sen, god frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kurs mot Roma og flyplassen. Vi spiser lunsj på en hyggelig restaurant underveis. Avreise med SAS kl. 19.45 direkte til Oslo Gardermoen hvor ankomst er kl. 22.55.

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 17 550,- som inkluderer følgende:

 • Flyreise inkl flyskatter Oslo-Roma direkte tur/retur med SAS
 • All transport og utflukter under oppholdet
 • Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo San Lorenzo 4*
 • Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter (kategori Poltroncina)
 • Guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano med skandinavisktalende guider
 • 4 frokoster
 • 3 lunsjer inkl. vin
 • 2 middager inkl. vin
 • Besøk på vingård med lunsj
 • Ragnhild Eikli med som reiseleder tur/retur Norge og under hele turen


Tillegg for enkeltrom kr. 1 980,- (meget begrenset)

Hotel Palazzo San Lorenzo
 
Hotellskatt:
€ 2 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise.

Maks. antall gjester er 29.

Vi tar forbehold om prisendring pga. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold.
 

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad
 

Kart

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederReisemålPris fra
26/7Ragnhild EikliAndrea Bocelli i Toscana avgang Oslo17 550,-Book på venteliste

Bosted

Reisekalender

30/5Italia - kulturen, historien og menneskeneFra 19 750,-
13/6Lofoten med Røst - Norges vakreste øyrikeFra 19 450,-
15/6Togtur i SkottlandFra 22 150,-
25/6Bergen med Arve TellefsenFra 15 875,-
27/6SvalbardFra 19 245,-