Skip to main content

Opplev Andrea Bocelli i Toscana avg Stavanger med reiseleder Per Åsander (juli 2020)


Reiseperiode: Juli 2020

Hvert år inviterer Andrea Bocelli til en utendørs musikkopplevelse i sin hjemby Lajatico. Det gjør han også i juli 2020, og her skal vi være tilstede. 

I tillegg til konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio får du oppleve de sjarmerende byene Siena, Volterra og San Gimignano. 
Vår erfarne reiseleder, Per Åsander, er med på hele turen.

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet.
I tillegg til vakker musikk skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold. Vårt bosted ligger perfekt til med hensyn til utflukter. Vi besøker Siena, Volterra og San Gimignano. Det toscanske kjøkken og de gode vinene er også viktige ingredienser på turen. Velkommen til en reise gjennom historien og blant vinmarkene i Toscana. 

Med oss som teknisk reiseleder har vi Per Åsander. Han er utdannet som sommelier ved AIS (Associazione Italiana Sommelier) og har arbeidet hos Vinmonopolet i mange år, bl.a. med vareopplæring - og er fortsatt reiseleder for flere av deres studieturer til Italia. Per snakker flytende italiensk og kjenner Italia meget godt etter å ha arbeidet med landet i mer enn 20 år.

Status:
Program/pris kommer

Søk reise

Bosted

Reisekalender

14/10På vikingetokt med HurtigrutenFra 17 995,-
17/10Trøffelfestivalen i PiemonteFra 14 500,-
18/10Roma for legeme og sjelFra 15 750,-
19/10VeneziaFra 18 750,-
26/10Tanzania og Zanzibar - Kina i AfrikaFra 46 350,-