Skip to main content

Opplev Andrea Bocelli i Toscana avg Stavanger


Bocelli i sin hjemby, Lajatico!


Reiseperiode: 23.-27. juli 2020

Det er igjen klart for årets store musikkbegivenhet; Andrea Bocelli inviterer til storslått musikkopplevelse i Teatro del Silenzio i sin hjemby, Lajatico! Vi har selvfølgelig sikret oss gode nummererte billetter. Gjennom flere år har vi hatt gleden av å gi hundrevis av fornøyde kunder en opplevelse for livet. I tillegg til den spektakulære musikkopplevelsen, ønsker vi at våre kunder skal få en smak av det ekte Toscana. Våre dyktige lokalguider tar oss med på innholdsrike gatevandringer i både Siena, Volterra og San Gimignano og vårt hotell ligger midt i hjertet av Toscana. 

Noen av fordelene med å reise på denne gruppereisen til Toscana:
 • Gode plassbilletter til Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio
 • Guidede byvandringer i Siena, Volterra og San Gimignano
 • Sjelfullt hotell i hjertet av Toscana
 • Reiseleder Harald Hesmyr er med på hele reisen
 • Skandinaviske lokalguider


Dette sier kundene om denne turen:

"Variert, interessant og lærerikt. Stor opplevelse!"

"Spennende og fine vandringer."

"Herlig landskap,hyggelig reiseselskap og god mat. men konserten var Magisk!"

"Veldig trygg, blid, oppmerksom og kunnskapsrik reiseleder. Kunne ikke vært bedre. Alt gikk på skinner."

Vi siterer arrangøren:
"Den femtende utgaven av Teatro Del Silenzio, denne eksklusive begivenheten som finner sted hvert år i åsene rundt Lajatico, Maestro Bocellis hjemby. Tidspunktet er fredag 24. juli 2020, kl. 20.30. og i år har forestillingen fått navnet The Mystery of beauty. Andrea Bocelli gir deg en uforglemmelig aften i de fortryllende omgivelsene rundt Teatro del Silenzio. Her hvor han selv er født og oppvokst."

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet. Det toscanske kjøkken og de gode vinene er også viktige ingredienser på denne turen.

Bestill reise

Reiseperiode:

23 - 27 juli 2020

Dager:

5

Reiseleder:

Harald Hesmyr

Ekte reiselivsmann med bred erfaring fra turproduksjon og reiseledelse. Har ledet reisegrupper over store deler av verden, spesielt på de tyskspråklige områdene i Europa. Jobber som teknisk reiseleder i Temareiser Fredrikstad.


Pris fra:
16 990,-

Søk reise

Teatro del Silenzio

Program

Dag 1 – torsdag 23. juli

Måltider inkludert: M
Avreise med KLM fra Stavanger Sola kl. 10.10, via Amsterdam og videre til Bologna med ankomst kl. 16.55. Vi setter kursen mot vårt hotell som ligger sentralt i Colle d`Elsa. Etter innsjekk møtes vi igjen til velkomstmiddag. 

Dag 2 – fredag 24. juli

Måltider inkludert: F/L
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Etter en god frokost, kjører vi til Volterra og får en guidet omvisning. Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme over området i år 260 før Kristus. 
Etter at vi har blitt litt bedre kjent med byen nyter vi en god italiensk lunsj. 
På ettermiddagen setter vi kursen for Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli. Vi har nummererte billetter til konserten. Vi er tilbake til hotellet ut på natten en gang. 

Dag 3 – lørdag 25. juli

Måltider inkludert: F/L
Etter at vi har sovet ut og spist en sen frokost, får vi en guidet tur i byen San Gimignano. Byen er kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn og er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Etter at vår skandinaviske guide har vist oss rundt i byen kjører vi til Tenuta Torciano der vi spiser felles lunsj. Middag spiser vi hver for oss, eventuelt om noen vil bli med guiden på felles middagsforslag. 

Dag 4 – søndag 26. juli

Måltider inkludert: F/M
Etter en god frokost kjører vi til Siena, regnet av mange som en av de vakreste byene i Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står oppført på Unesco`s verdensarvliste. Vi får en guidet tur i Siena, etterfulgt av egentid der vi spiser lunsj hver for oss. Felles avskjedsmiddag i Colle d`Elsa på kvelden.

Dag 5 – Mandag 27. juli

Måltider inkludert: F/L
Utsjekk og avreise fra hotellet ca kl.11.00. Vi stopper for lunsj på veien. Avreise med KLM kl. 17.40 til Amsterdam. Videre kl. 21.00 med ankomst Stavanger Sola kl. 22.25.

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 16 990,- som inkluderer følgende:

 • Flyreise Stavanger Sola-Amsterdam-Bologna tur/retur med KLM 
 • Flyskatter 
 • All transport og utflukter under oppholdet
 • Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo Pacini 4*
 • Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter (kategori Poltroncina)
 • Guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano med skandinavisktalende guider
 • 4 frokoster
 • 3 lunsjer inkl. vin
 • 2 middager inkl. vin
 • Reiseleder Harald Hesmyr er med på hele turen

Tillegg for enkeltrom kr. 1 500,- (meget begrenset)

Hotel Palazzo Pacini
Hotellskatt: € 2 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise. 

Vi tar forbehold om prisendring pga. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold.

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad
 

Kart

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederReisemålPris fra
23/7Harald HesmyrOpplev Andrea Bocelli i Toscana - avgang Stavanger16 990,-Bestill

Bosted

Reisekalender

2/5Til fots i Toscana - fra Firenze til SienaFra 19 850,-