Nyttig informasjon

Her kan du finne litt informasjon og spesialavtaler som kan være praktisk før reisen din.

For at din reise skal gå så smidig som mulig og være tryggest mulig, vil vi at alle som reiser på en av våre gruppereiser, kan fremvise at de er fullvaksinerte i henhold til FHIs angitte standarder. Grunnene til dette er at vi først og fremst kan bidra til at smitte ikke sprer seg på turen, men også fordi mange av de land, steder og severdigheter du besøker krever gyldig coronapass for at du kan komme inn.

Du må selv sjekke reglene for koronasertifikatets gyldighet i landet du skal reise inn i. Reglene kan være ulike fra land til land.

Klinikk Spero
Det er et virvar av klinikker og tester (ulike Covid-19 tester) der ute nå.
Temareiser Fredrikstad har laget en avtale med Klinikk Spero for å gjøre ting enklere og rimeligere for våre kunder.
Klinikk Spero holder til i Oslo sentrum, Lillestrøm, Stavanger, Bergen og Sandnes. 
Som kunde av Temareiser Fredrikstad vil du få 20% rabatt på antigen test. Testen er allerede markedets rimeligste og koster nå kun 400,-.
Skriv i «Notes» ved bestilling av test Temareiser Fredrikstad og ta med deg reisebevis/faktura på reisen.
Se de ulike testene og bestill time

 

Flight Park – parkering Gardermoen
Mange ønsker i disse dager å ikke bruke offentlig transport.
Temareiser Fredrikstad har derfor gjort en avtale med Flightpark – som parkerer bilen for deg på Oslo Lufthavn Gardermoen. Som kunde av oss får du nå 10% rabatt på tjenesten.
Parkeringen bestilles på Flightpark.no

For å få rabatten må du vise fram bevis på at du reiser med Temareiser Fredrikstad når du skal hente din bil og betale. Rabatten trekkes dermed av på stedet. Du skal ikke oppgi noe ved bestilling. 

Visum
Det er den reisendes plikt å undersøke pass og visum-bestemmelser og påse at pass og visum er i orden samt å ha med seg gyldige reisedokumenter. Barn må ha eget pass. Kontakt Visumservice for visumsøknader og informasjon.
For utfyllende informasjon om hva som kreves for reise til ditt reisemål anbefaler vi at du sjekker utenriksdepartmentet sine landsider.

Reiseråd
Det er viktig at du selv følger med på de reiseråd og innreiserestriksjoner som til en hver tid gjelder for de ulike landene. I tillegg endres norske reiseråd fortløpende. Du er selv ansvarlig for å overholde de regler som innføres.

Pass også på at du sjekker din reiseforsikring, da flere land har strengere krav til hva den dekker ved innreise.

FOLKEHELSEINSTITUTTET www.fhi.no/

REISERÅD FRA UD www.landsider.no/land/ 

REISEVAKSINER www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

VÆRET    www.storm.no     www.yr.no     www.weatherbase.com

DESTINASJONSGUIDER   www.arrivalguides.com

PERSONVERNERKLÆRING (GDPR)