Nyttårsfeiring på Hurtigruten

Foto_Mark Jablow_Hurtigruten
Foto_Jared Lapthorne_Hurtigruten
Bestill reise

Reiseperiode:

28 desember 2019 - 3 januar 2020

Dager:

7

Reiseleder:

Harald Hesmyr

Ekte reiselivsmann med bred erfaring fra turproduksjon og reiseledelse. Har ledet reisegrupper over store deler av verden, spesielt på de tyskspråklige områdene i Europa. Jobber som teknisk reiseleder i Temareiser Fredrikstad.


Pris fra:
15 490,-

Harald Hesmyr

Ekte reiselivsmann med bred erfaring fra turproduksjon og reiseledelse. Har ledet reisegrupper over store deler av verden, spesielt på de tyskspråklige områdene i Europa. Jobber som teknisk reiseleder i Temareiser Fredrikstad.

Reiseperiode:

28 desember 2019 - 3 januar 2020

Nyttårsfeiring på Hurtigruta

Reiseperiode 28.desember - 03.januar 2019

Bli med Temareiser Fredrikstad og Hurtigruten på nyttårsfeiring i naturskjønne omgivelser!
I samarbeid med Rumbo Music har vi invitert noen av verdens mest berømte jazzartister ombord. Det blir en uforglemmelig reise langs norskekysten. Her kan du hengi deg til stemningsfull jazz og det fantastiske nordlyset – en uslåelig kombinasjon!

 

Høydepunkter:

• Vakkert nordlys

• Norskekysten fra sjøsiden

• Nyttårfest om bord i MS Trollfjord

• Fantastisk jazzmusikk hver dag fra noen av verdens fremste jazzmusikere

• Alle måltider om bord

• Reiseleder fra Temareiser Fredrikstad

Blant de mange dyktige artistene, har vi den glede av å ønske velkommen Paquito D’Rivera, en av verdens største jazzartister. Han ser frem til igjen å besøke Norge, og til å gi oss minneverdige jazzopplevelser om bord.
Vi reiser fra Bergen og nordover til Kirkenes, og om bord i MS Trollfjord befinner seg noen av verdens mest berømte jazzmusikere. For en reise dette blir!

Temareiser Fredrikstad har holdt av plasser på turen og med oss har vi reiseleder Harald Hesmyr. 
Han passer på at alle får et godt opphold om bord og vil være til stede for gruppen under hele reisen. Harald er en av våre mest erfarne reiseledere og ser frem til denne reisen langs kysten med musikkinteresserte gjester.

Bestill reise

Reiseperiode:

28 desember 2019 - 3 januar 2020

Dager:

7

Reiseleder:

Harald Hesmyr

Ekte reiselivsmann med bred erfaring fra turproduksjon og reiseledelse. Har ledet reisegrupper over store deler av verden, spesielt på de tyskspråklige områdene i Europa. Jobber som teknisk reiseleder i Temareiser Fredrikstad.


Pris fra:
15 490,-

Program

Dag 1 – lørdag 28. desember
Vår reiseleder møter på Oslo Lufthavn Gardermoen og så reiser vi sammen til Bergen med SK 277 kl. 1655. Vi ankommer Flesland kl. 1750, og så blir det felles buss til Hurtigrutekaien og MS Trollfjord.
Etter innsjekk på lugarene, og etter en matbit (det serveres buffetmat frem til kl. 22), ønskes vi velkommen om bord med åpningskonserten «Jazz meets Classic», Latin-jazz i Panoramasalongen med Paquito D’Rivera & Pepe Rivero Kvintett. Dette mens skipet legger ut fra kai og seiler mot nord.

Dag 2 – søndag 29. desember
Vi spiser frokost om bord før dagens første konsert, «Vivencia», Latin-jazz og trumpetklang med Manuel Machado & Pepe Rivero Kvintett – på vei til Ålesund. Her blir det tid til å gå i land for å se nærmere på denne vakre byen i jugendstil med tårn, ornamenter og spir. Måltidene er viktige om bord og lunsjen skal nytes før det blir en samling og presentasjon av ekspedisjonsteamet på MS Trollfjord, i Valhall. Etter middag blir det «Meet & Greet and Happy Jazz Hour» i baren. På vei ut fra Kristiansund – mot Trondheim, avsluttes kvelden med konserten «From New Orleans to Cuba», med Tricia Boutté & Pepe Rivero Kvintett.

Dag 3 – mandag 30. desember
Tidlig morgen kommer vi til Trondheim og vi spiser frokost til kai. Det blir afro-cubansk stemning «Piango, Piango» med Yuvisney Aguilar & PePe Rivero Kvartett om formiddagen og videre seiling blir kl. 12. Lunsjen nyter vi ved utseiling Trondheimsfjorden.  I løpet av dagen blir det også foredrag og samlinger ved ekspedisjonsteamet. Det blir «Happy Jazz Hour» i baren, og presentasjoner av CD’er og Jazz-bøker.
Kvelden byr på «Latin Jazz & Bossa Nova» med Marina Lledó og Pepe Rivero Kvartett. Vi skal selvsagt nyte lunsj og middag om bord.

Dag 4 – tirsdag 31. desember 
Etter frokost blir det polarsirkel-dåp på dekk. Polarsirkelen er krysset og det må markeres. Vi hører «Homage to Monk» med Pepe Rivero Trio mens vi seiler mot Bodø. Her fortøyer vi og blir liggende i drøye to timer før vi skal over Vestfjorden til Stamsund og Lofoten. Vi møter igjen ekspedisjonsteamet og får høre nye spennende foredrag før vi gjør oss klare til nyttårsmiddag om bord. Som vanlig – «Happy Jazz Hour» i baren før vi avslutter årets siste dag/kveld med «Late Gershwin Night» mens vi seiler langs Lofoten og Vesterålen. Kveldens artister er Paquito D’Rivera, Brenda Feliciano og Pepe Rivero Kvintett. Nyttår feires på dekk!

Dag 5 – onsdag 1. januar
Hva er vel bedre enn å starte det nye året med «Boleros de Chopin» med Pepe Rivero Trio? Etter lunsj, nærmer vi oss Tromsø hvor MS Trollfjord blir liggende i ca. fire timer. Om bord på skipet blir det jazz- og video-presentasjoner i Valhall. Etter middag møtes vi nok en gang i baren til «Happy Jazz Hour». Hans Mathisen og Pepe Rivero Trio sørger for «Cuban & Norwegian Fusion» på vei mot Nordkapp.

Dag 6 – torsdag 2. januar
Dagens frokost spiser vi på vei mot Havøysund. Langs Finnmarkskysten blir det «Jazz Fusion». Ønsker du å være med på utflukt til Nordkapp (ca. 3 timer, ikke inkludert), er det avstigning Honningsvåg. Lunsj for dem som blir igjen om bord. Vi skal få med oss turens siste samling med ekspedisjonsteamet i Valhall, før middag. «Meet & Greet and Happy Jazz Hour» i baren. «Rivera & Rivero», Latin Jazz, Black & White Nightalong – dette mens vi seiler i Barentshavet.

Dag 7 – fredag 3. januar
Utsjekk og hjemreisedag. Etter frokost tar vi farvel med alle artistene om bord, og håper turen har gitt oss gode og spennende musikkopplevelser, og kanskje noen nye musikkvenner også…
Felles busstransport til flyplassen og vi reiser med SAS 4473 kl. 1130 og ankommer Oslo Gardermoen kl. 1340.

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 15 490,- som inkluderer: 
- Flyreise Gardermoen-Bergen/Kirkenes-Gardermoen med SAS 
- Flyskatt
- Overnatting i utvendig dobbeltlugar, kat. J2 – begrenset eller ingen utsikt (dekk 6 + 7)
- Transport fra/til flyplass-hurtigrutekaier
- Helpensjon om bord
- Noen av verdens mest berømte jazzartister/konserter
- Reiseleder Harald Hesmyr

Tillegg pr. person:
Dobbel kat. N2 – dekk 4               kr 860
Dobbel kat. O2 – dekk 4 + 6         kr 1 415
Dobbel kat. U2 – dekk 7 + 8         kr 3 140
Enkel kat. J3 – dekk 6 + 7            kr 6 240
Enkel kat. N2 – dekk 4                 kr 7 735
Enkel kat. O2 – dekk 4 + 6           kr 8 705 
Enkel kat. U2 – dekk 7 + 8           kr 11 650

Depositum kr 3 000,- pr. person vil bli fakturert etter at vi har mottatt påmelding. 
Minimum antall deltakere er 20.
Husk reise- og avbestillingsforsikring – kontakt ditt forsikringsselskap!
Vi tar forbehold om prisendring p.g.a. endrede flyskatter/oljetillegg. Det tas forbehold om endring i rutetidene hos flyselskapet samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. værforhold. 

Spesielle avbestillingsregler gjelder:
Ved avbestilling mellom 25. august og 5. november beholder arrangøren 50% av reisens pris.
Ved avbestilling etter 6. november beholder arrangøren 100% av reisens pris.