Skip to main content

Nord-Italia og vakre Gardasjøen


Reiseperiode 26. mai - 5. juni 2019

Gardasjøen er den største av de italienske innsjøene. Landskapet skifter fra de myke slettene i sør til de skogkledde åsene og fjellene i nord. Hotellet vi skal bo på, Bisesti, ligger bare noen få steg fra det historiske sentrum av Garda, en middelalderby ved foten av «Rocca», i gangavstand til stranden og kort vei til restauranter og uteliv. Her er også den gamle kirken «Pieve di Garda» og det velkjente bymarkedet. Et av de mest sjarmerende steder å besøke, bare noen kilometer fra Garda, er Punta San Vigilio – en liten halvøy hvor vi finner en gammel villa, en kirke, en pittoresk havn og ikke minst naturparken Baia delle Sirene. Og langs elvebredden ved hotellet vårt, kan du besøke noen av de vakreste byene vest for elven: Bardolino, Cisano og Lazise. Det er også mulig å gå eller sykle til Peschiera del Garda. Langs hele kysten av Lago di Garda (Gardasjøen), er det gode forbindelser med busser og det er også gode vandre- og sykkelstier.
Dette er en reise hvor vi skal nyte fine og lange dager i Nord-Italia, men vi skal også gjøre noen spennende utflukter til kjente byer og steder som vi bare har hørt om. Reiselederen vil legge opp til noen av disse utfluktene under oppholdet; 
Det kan være en båttur på Gardasjøen, byvandring i Verona, en tur til Sirmione med båt, besøk på en ostegård hvor de lager Parmigiano Reggiano med lunsj i Mantova, og hva med en tur til vakre Venezia eller besøk på en Valpolicella-vingård med lunsj underveis?

Her, i dette området hvor vi skal bo, er mulighetene mange – om du skulle ønske noe annet enn bare å ligge ved bassenget eller være på stranden. 

Hotel Bisesti 
Hotellet ligger meget sentralt i Garda og har 89 rom totalt. Alle rommene har eget bad, air-condition og satelitt-tv. Fri Wi-Fi på hele hotellet. Rommene er tilgjengelige med heis.     
Selv om det er kort vei til stranden, kan det være deilig å nyte dagene ved hotellets basseng. Det er to restauranter som serverer kontinental frokost, lunsj og om kveldene får vi variert og god middag – på fredagene serveres middagen på terrassen med levende musikk til. Og selvsagt kan man nyte kveldene ute på terrassen med en forfriskning…

Merethe Angell-Jacobsen har vært reiseleder gjennom mange år, og flere av dere har sikkert vært med henne på reise tidligere. Hun blir med på hele reisen. Under oppholdet vil Merethe tilrettelegge for utflukter.

Bestill reise

Reiseperiode:

26 mai - 5 juni 2019

Dager:

11

Reiseleder:

Merethe Angell-Jacobsen

Hun har siden 1981 fartet verden rundt som reiseleder. Merethe legger alltid vekt på at gjestene skal føle seg vel ivaretatt og trygge på hennes turer.


Pris fra:
15 300,-

Søk reise

Program

Dag 1 – søndag 26. mai
Avreise med buss fra Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Korsegården til Gardermoen. Flyavgang kl. 1450 og vi reiser med SAS. Ankomst Milano Malpensa kl. 1730. Det er drøye 2,5 timers timers kjøretur fra flyplassen til hotellet og vi nyter en enkel middag når vi kommer frem. 

Dag 2 – 11, mandag 27. mai – onsdag 5. juni
Under oppholdet gjør vi som vi selv ønsker, men det vil bli lagt opp til noen ulike utflukter som reiselederen tilrettelegger for. Frokost og middag (på hotellet).

Dag 11 – onsdag 5. juni
Vi spiser en god frokost og pakker oss ut av hotellrommet. Så setter vi kursen mot Milano og flyplassen Malpensa. Vi har avgang kl. 1330 med SAS og lander på Gardermoen kl. 1605.

Praktiske opplysninger

Pris pr. person kr 15 300,- som inkluderer:
- Bussreise Østfold-Gardermoen t/r 
- Fly Gardermoen – Milano t/r med SAS
- Flyskatt, utgjør kr 1123,- pr. november 2018 (ikke refunderbart ved avbestilling)
- Buss Milano – Garda t/r
- 10 overnattinger i delt standard dobbeltrom med balkong, inkl. frokost og middag - Hotel Bisesti, Garda
- Reiseleder Merethe Angell-Jacobsen

Tillegg for standard enkeltrom uten balkong     kr 1 550
Tillegg for comfort dobbeltrom med balkong    kr    550
Tillegg for juniorsuite med balkong                   kr 1 600

Hotellskatt € 1 pr. person/natt må betales direkte til hotellet ved avreise.

Påmeldingsfrist snarest.
Depositum kr 3.000,- pr. person vil bli fakturert etter at vi har mottatt påmelding. 
Minimum antall deltakere er 26. 
Husk reise- og avbestillingsforsikring - kontakt ditt forsikringsselskap! 

Vi tar forbehold om prisendring p.g.a. endrede flyskatter/oljetillegg og/eller valutakurs samt endring i rutetidene hos flyselskapet og i program.

Teknisk arrangør: Temareiser Fredrikstad

Avganger & priser

AvreisedatoReiselederReisemålPris fra
26/5Merethe Angell-JacobsenBli med til Nord-Italia og vakre Gardasjøen15 300,-Bestill

Hotell

Reisekalender

20/1Nelson Mandelas Sør-Afrika fra OsloFra 35 950,-