Skip to main content

Fottur på paradisøya Madeira med Stefano Spinetti (11. - 18. november 2019)

Fottur på Madeira

Reiseperiode 11. - 18. november 2019

Bli med oss på en drømmereise til Madeira. Her finner du et mildt og behagelig klima året rundt, som gjør øya rik og frodig på vegetasjon. Unik med sine sterkt kontrasterende farger, sine raviner, bekker, fjell og hav. Her kan du fortsatt føle smaken av de "gode gamle dager”. Folk ser ut til å bli formet av landskapet; sterke som fjellet, men søte og varme som sin berømte vin. Vi inviterer deg med på en oppdagelsesferd til fots på øya.  Vi får vandringer i variert terreng fem av dagene, og skal nyte og lære om øyas historie. 

25 km fra Funchal med fantastisk utsikt, mellom fjell og stupbratte kløfter ligger vårt typiske bosted Dorisol Pousada dos Vinháticos.  Vakre subtropiske blomster klynger seg til skråningene og lyden av ro fyller luften. Dette er det perfekte tilfluktstedet. Glemte vi å nevne maten? Den er verdt et besøk alene.
De siste nettene bor vi på Hotel Jardim do Mar.
Hotellet ligger i hjertet av den sjarmerende lille landsbyen ved samme navn, noen få meter fra stranden og omgitt av vakre klipper samt en fantastisk panorama over havet.

Offisielt oppdaget av portugisiske navigatører i 1419, ligger øygruppen Madeira i det østlige Atlanterhavet ca. 580 km fra kysten av Afrika. Funchal, den største byen, er en trivelig by rik på historie og tradisjon. 
Bli med oss på en spennende tur til en fantastisk øy som du vil bære en lengsel etter å besøke igjen, og igjen.
Vår faste guide, Stefano Spinetti, er med oss hele veien. Han har guidet på Madeira de siste 25 årene, og snakker perfekt engelsk og portugisisk.
Vi skal vandre i oppover- og nedoverbakker i kupert terreng. Vi tar bare med oss den oppakningen vi trenger til dagens etappe.


Opplev
•    Vandringer på ulike deler av øya 
•    Vår dyktige lokalguide deler øyas historie 
•    Monte Palace Tropical Garden
•    Funchal by med tradisjonsrikt marked
•    Madeiras høyeste topp Pico Ruivo 1862 moh
•    Besøk og smaking hos en produsent av Madeira vin
•    7 frokoster – 6 middager inkl. vin – 5 piknik lunsjer     
 

Status:
Program/pris kommer

Søk reise

Kart

Hotell

Reisekalender

20/1Nelson Mandelas Sør-Afrika fra OsloFra 35 950,-
20/1Nelson Mandelas Sør-Afrika fra StavangerFra 36 875,-
1/2Argentina og ChileFra 42 850,-
27/2Faraoenes EgyptFra 30 985,-
2/3Tanzania og Zanzibar avgang OsloFra 44 990,-