Skip to main content

Førjulstid i Roma med Vetle Lid Larssen (29. november - 3. desember 2021)


Førjulstid i Roma med Vetle Lid Larssen

Reiseperiode: 29. november - 3. desember 2022

Få storbyer er så sjarmerende som Roma. Å slentre rundt i Romas hyggelige gater er som å åpne en levende historiebok fylt med spennende fortellinger. For Vetle Lid Larssen, som har bodd flere år i Italia og Roma, er november favorittmåneden i denne byen. På denne gruppereisen vil du oppleve at byens unike historie danner en fascinerende ramme om dagens livlige hverdagsliv. I Roma i november er turistene få, markeder og butikker bugner, restaurantene er fulle av sesongens råvarer og vinbarene skjenker i rause glass.

Noen av høydepunktene på turen til Roma:
  • Byvandringer med Lid Larssen
  • Peterskirken
  • Kapitol og Forum Romanum
  • Det historiske Roma
  • Middager på tradisjonsrike restauranter
  • Lid Larssens kåserier 
     

Det er ikke uten grunn at mange forelsker seg i Roma ved første øyekast. Byens historie, monumenter og attraksjoner gjør byen og stemningen helt unik. Gå en tur i de mange gatene og la deg forføre av atmosfæren. 

Vi bor sentralt, spiser førsteklasses og får et unikt innblikk i hva Roma har å tilby: Gjennom stemningsmettede dager vandrer vi gjennom antikken og kristendommens storslagne historie, opplever alt fra de største, verdensberømte monumenter, til de kuriøse, overraskende detaljer. Vi ser genial malerkunst, smaker klodens beste carbonara - som ifølge Vetle Lid Larssen er verd hele turen alene - og drukner våre sorger og gleder i sødmefylt syrah.
Hver dag har én sentral vandring, ledsaget av Vetle Lid Larssen kunnskapsrike og vittige foredrag. Alt er med: Pantheon og Colosseum, Peterskirken og Forum Romanum. Turen er en odysée gjennom 2500 års historie, et crashkurs i den vestlige sivilisasjon. 
Hvorfor førte alle veier til Roma? 
Etter denne turen, som ikke krever annet enn gode sko og godt humør, vet du svaret.

Program og pris under utarbeidelse
 
Ønsker du å forhåndsreservere plass, kan du gjøre det ved å sende oss en e-post eller ringe oss på 69 31 26 21. Vi vil da ta kontakt med deg igjen når program og pris er klart.

Status:
Program/pris kommer

Søk reise

Reisekalender

13/9Norgestur i TelemarkFra 14 200,-
20/9En historisk reise i middelalder-NorgeFra 13 850,-
27/10Faraoenes EgyptFra 37 750,-
14/11Venezia - en hemmelig labyrintFra 17 100,-
24/4Hellas - fra Akropolis til eurokrisenFra 19 350,-