Skip to main content

Flere nyheter

 • Høsttur til Bordeaux og Cognac

  19.11.2020

  Det finnes vel ikke en bedre måte å oppdage den franske landsbygda på enn fra sykkelsetet. Her kommer du i kontakt med naturen på en helt spesiell måte. Du opplever luktene og fargene mens du sykler langsomt gjennom frodige vinmarker, små typiske landsbyer og på rolige småveier. Vi gjør en sykkeltur (10-15 km) i vinmarkene før vi avslutter med en deilig piknik.

  Vi kombiner Bordeaux med Cognac!

 • Vandretur i vakre og vennlige Setúbal

  01.11.2020

  Vi forlater høstkulden og setter kursen mot varme og vennlige Portugal. Området rundt byen Setúbal er kjent som Den blå kysten, og er et flott utgangspunkt for fotturer i variert terreng. Vi skal vandre forbi vinranker, vakre strender og kalksteinsklipper, samt besøke den imponerende naturparken Arrábida. Dagtemperaturen ligger på mellom 15 – 20 grader
   

 • I Prøysens rike med Maj Britt Andersen

  25.05.2020

  Vår fremste Prøysen-tolker Maj Britt Andersen blir med oss til Prøysens rike.  Andersen vil ta oss med inn i stua til Prøysen der han vokste opp. Der vil hun fortelle oss små «lørdagsstubber» som betegner korte noveller av Prøysen. Litt sang blir det også. Etter at vi har forlatt Prøysen setter vi kursen mot Simenstad gård. Vi tilbringer en dag på Hamar før vi setter kursen mot Løiten Lys og Brænneri. Vi skal også «seile» på Mjøsa, ikke i en «sprøkkin holk»; men på Mjøsas hvite svane, Skibladner.

Reisekalender

2/5Til fots i Toscana - fra Firenze til SienaFra 19 850,-
21/5Fargerike GotlandFra 13 375,-
25/5Prøysens rike - med Maj Britt AndersenFra 7 950,-
7/6Sør-England med Cornwall og DevonFra 22 950,-
8/6Skjærgårdscruise i Bohuslän (Hunnebostrand-Mollösund)Fra 7 795,-