Skip to main content

Flere nyheter

 • Musikalsk dypdykk i London og konsert med Smokie, Suzi Quatro, David Essex og Les McKeowns Bay City Rollers

  28.11.2018

  På kvelden 11. april er vi på Wembleys SSE Arena med rundt 12.500 andre musikkelskere for å høre Smokie, Suzi Quatro, David Essex og Les McKeowns Bay City Rollers. Det blir rift om billettene til konserten, så vi oppfordrer til å være tidlig ute med bestillingen slik at en garanteres plass.

 • Fra søstrene Brontë til Beatrix Potter

  21.11.2018

  Reiseperiode 10. - 15. juni

  På denne turen til Nord-England skal vi besøke landskaper som i stor grad påvirket noen av Englands største forfattere, og husene der de skrev litteratur som har beveget og begeistret lesere helt siden verkene deres så dagens lys. Vi begynner i Lake District, som med sine mange innsjøer, åser og fjell regnes som et av Englands aller vakreste områder og reiser videre til heiene i Yorkshire og søstrene Brontës prestegård i Haworth. Få, om noen, forfattere har hatt en større og mer vedvarende popularitet enn søstrene Charlotte, Emily og Anne Brontë. Ragnhild Eikli er reiseleder på denne turen.

 • Fargerike Baltikum - Latvia og Litauen

  02.10.2018

  Reiseperiode 28. mai - 2. juni 2019
  På vår tur skal vi besøke den største linfabrikken av dem alle, Linas, som ligger i Panevezys (Litauen). Her skal vi få se hvordan de spinner, farger og vever linstoffene, og hvordan de bearbeider stoffene og trykker mønstre. Vi skal besøke kunstnere og kunsthåndverkere i Vilnius og bli godt kjent i gamlebyen her.
  Fra Vilnius til Riga kjører vi buss. Vi skal bli kjent i denne vakre jugendbyen, lære om latvisk folkedrakt- og strikketradisjoner og vi får også med oss det årlige kunsthåndverksmarkedet på folkemuseet utenfor Riga.

 • Argentina, Uruguay og Chile

  01.10.2018

  Reiseperiode 14. - 29. mars 2019
  Denne turen tar oss til Argentina, Uruguay og Chile i Evert Taubes fotspor, men har også øre for dagens og den nære fortids musikalske virkelighet. Den unge sjømannen Evert Taube kom til dette mektige kontinentet i 1910, og ble der i 5 år i første omgang. Det ble et opphold som satte varige spor. Han hadde tilknytning til mange av stedene vi skal besøke: Buenos Aires og pampasen var hans “hjem”; Montevideo var Taubes siste stopp på veien hjem etter sine første fem år i Sør-Amerika. Og han danset sin «Vals i Valparaíso»…Lars Klevstrand er reiseleder på denne turen.

 • Utforsk Roma på egenhånd

  13.09.2018

  Reiseperiode 18. - 25. februar 2019

  Til denne byen har 'alle' kommet i over 2750 år, keisere og kunstnere, paver og politikere, for å bygge den i sitt eget bilde, for å oppleve den som andres byggverk, og for å drømme seg bort i den. Derfor forteller Roma mer om oss og vår kultur enn noen annen europeisk by. 

  På denne turen kan du oppdage Roma på egenhånd, uten reiseleder.

Reisekalender

20/1Nelson Mandelas Sør-Afrika fra OsloFra 35 950,-
20/1Nelson Mandelas Sør-Afrika fra StavangerFra 36 875,-
1/2Argentina og ChileFra 42 850,-
27/2Faraoenes EgyptFra 30 985,-
2/3Tanzania og Zanzibar avgang OsloFra 44 990,-