Skip to main content

Fargerike Gotland med Grete Gulliksen Moe (8. - 12. juni 2023)


Kunst og håndverk på Gotland

Reiseperiode: 8. - 12. juni 2023

Grete Gulliksen Moe inviterer på gruppereise til sjarmerende Gotland. Vi bor i Visby og her skal vi blant annet treffe kles- og tekstildesignere, og vi kommer inn i verkstedene for å se hvordan de arbeider. Her er også mange spennende butikker, Linarve med masse vakre klær i lin, bomull og ull og GAD, Gute Art & Design, som lager unike møbler av tre, stein og skinn. Flere keramikere vil ta imot oss, blant annet Dan Leonette og Thord Karlsson. Vi skal også være med på en byvandring i Visby i tillegg til å få en omvisning på Länsmuseet.
 

Noen av høydepunktene på kunsto- og håndverksturen til Gotland:
  • Middelalderbyen Visby
  • Visbys gallerier og butikker
  • Gotlands Konst & Form
  • Vi møter tekstilkunstnere, keramikere og skulptører
  • Besøk på Fårø, Bergmanns øy

 

Et annet høydepunkt blir besøk ut til Fårö - kjent fra mange av Ingemar Bergmanns spesielle filmer. Som om ikke det var nok, har også Gotland et meget rikt dyre- og fugleliv, og en fantastisk flora som vi får oppleve noe av på turen vår.

Vår reiseleder på turen, Grete Gulliksen Moe, er utdannet formingslærer og har arbeidet i den videregående skole i nesten 20 år. Hun har skrevet 19 bøker innenfor kunst og håndverksfaget, og underviser både i USA, England og her i Skandinavia. Grete er vår reiseleder som har spesialisert seg på turer for dere som er interessert i forskjellige typer husflid og kunst/håndverk.

Program og pris under utarbeidelse

 

Status:
Mer informasjon kommer

Søk reise

Kart

Bosted

Reisekalender

8/10I sporene etter den spanske borgerkrigen Fra 24 950,-
20/10Kunsttur til RomaFra 17 250,-
27/10Renessansebyen Firenze – i fotsporene til «De uskyldige»Fra 22 500,-
1/11Israel og PalestinaFra 42 275,-
25/11Gammeljul på VadstenaFra 8 490,-