Skip to main content

En vandretur på vakre La Gomera med Tommy Sørbø (18. - 25. januar 2024)


Oppdrag denne øya før alle andre gjør det!

 

Reiseperiode: 18. - 25. januar 2024


La Gomera er et eventyr av en øy med små fiskelandsbyer, bortgjemte daler, høye fosser, eksotisk regnskog og en frodig natur du ikke venter å finne på et sted så langt mot syd.  Det er også tanken bak denne gruppereisen til vakre La Gomera. Vi vandrer sammen med folkeopplyseren, forfatteren og humoristen Tommy Sørbø og funderer, filosoferer og fabulerer over livets små og store spørsmål. 

Noen høydepunkter på fotturen til La Gomera:
  • San Sebastiandagen - en stor årlig folkefest
  • Båttur med mulighet for å se delfiner og hval
  • Vandring i Europas eneste regnskog, og annen vakker natur
  • Humoristiske foredrag med Tommy Sørbø hver dag

 

Tommy har et personlig forhold til hotellet vi skal bo på. Det minner faktisk litt om Kardemommeby med en nydelig hage, svømmebasseng og trimrom. Du spiser frokost på en av terrassene med utsikt over havet. Alle middager er inkludert, og det er også de fleste av lunsjene.

Turen blir et vandrende seminar. Tommy Sørbø tegner og forteller i sin kjente, humoristiske og underholdende stil om utvalgte emner innen kunst, historie, kultur og filosofi. Han gir oss smakebiter på øyas spesielle historie. Det var herfra Columbus reiste da han oppdaget Amerika, og det er her  plystrespråket ble utviklet. Et språk som mange her fremdeles behersker.
 
På denne turen kombinerer vi den sunne, men akk så puritanske norske «ut-på-tur-aldri-sur-mentaliteten» med åndelig påfyll, god mat og estetiske opplevelser. Og alt dette i et behagelig, norsk sommerklima.

Program og pris under utarbeidelse

 

Status:
Mer informasjon kommer

Søk reise

Kart

Bosted

Reisekalender

11/6Ibsens viktigste Norges-reiseFra 17 445,-
12/6Lofoten og RøstFra 19 850,-
12/6Der ingen skulle tru at nokon kunne buFra 17 750,-
14/6Med forkjærlighet for kanaler og TelemarkFra 10 600,-
27/6Svalbard - landet med de milde kysterFra 22 500,-