Skip to main content

En musikalsk reise til Edith Piafs Paris med Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen (våren 2023)


Edith Piafs Paris

 

Reiseperiode: våren 2023
 


Paris kan oppleves på så mange måter. På denne turen skal vi bli bedre kjent med Edith Giovanna Gassion, bedre kjent som Edith Piaf, eller «Spurven» som hun også ble kalt. Hun ble født i fattigdom, og hadde et tøffere liv enn de fleste. Som hennes søster sa: «Hennes liv var så trist at det nesten er for nydelig til å være sant». 

 

Høydepunkter:

  • To av Norges beste Piaf-tolkere som underholder 3 dager
  • En hel dag i Piafs fotspor med guide, sang og historier
  • Tur til Versailles slottet
  • Hyggelig båttur på Seinen
  • 3 middager og 2 lunsjer inkludert

 

Hun la verden for sine føtter, men det var i Paris alt begynte for over 100 år siden. Vi skal rusle rundt i Piaf sitt nærmiljø i Rue de Belleville, snuse inn atmosfæren fra intime kafeer hvor musikken var en del av hverdagen. 
Med oss på turen har vi to av Norges beste Piaf-tolkere i Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen. De har turnert Norge rundt med Piaf-konserter i 15 år, og i 2018 tok de med seg forestillingen til Chat Noir i Oslo. De har også turnert landet med Piaf i regi av Rikskonsertene. Heckmann formidler «Spurvens» liv med skjørhet og eleganse. Bjørn har med trekkspillet og det blir intimkonserter på Paris sine sjarmerende restauranter.
Det blir også besøk til det berømte slottet Versailles der Marie Antoinette og Ludvig den 14. levde sitt liv i gull og luksus mens folket i Paris sultet. Her møtes vi av guide inne på slottet og har også fått tilgang til den store hagen der fontenene danser i vakkert musikkspill.
Siste dag unner vi oss et hyggelig elvecruise før vi setter kursen mot flyplassen.

Program og pris under utarbeidelse

 

Status:
Mer informasjon kommer

Søk reise

Kart

Bosted

Reisekalender

30/5Italia - kulturen, historien og menneskeneFra 19 750,-
13/6Lofoten med Røst - Norges vakreste øyrikeFra 19 450,-
15/6Togtur i SkottlandFra 22 150,-
25/6Bergen med Arve TellefsenFra 15 875,-
27/6SvalbardFra 19 245,-