Pris fra:
18 550,-
Dager:7
Bestill reise

Reiseperiode:

27 mai - 2 juni 2018

Per Åsander

Per er utdannet som sommelier ved AIS (Associazione Italiana Sommelier) og har arbeidet hos Vinmonopolet i mange år, bl.a. med vareopplæring - og er fortsatt reiseleder for flere av deres studieturer til Italia.

Snakker flytende italiensk og kjenner Italia meget godt etter å ha arbeidet med landet i mer enn 20 år. Flere ganger i året reiser han med grupper fra Sverige og Norge til Italia med enogastronomi i fokus .

Emilia Romagna ligger mellom den store Po-sletten og Adriaterhavet. Området er verdensberømt for sin matkultur, og sin rike kulturarv.
Bli med sommelier og italiaekspert Per Åsander på en mat -og vinreise til Bologna, Ravenna, Modena og Parma. Vi besøker og smaker hos produsenter av parmaskinke, parmesan og balsamicoeddik. I tillegg blir det besøk hos anerkjente vinprodusenter, guidende byvandringer og tid på egenhånd.

Vi krydrer maten med regionens storslagne severdigheter.

Turen arrangeres i samarbeid med Stavanger Aftenblad, og vi flyr med KLM til Bologna, via Amsterdam, tur/retur. Man kan også fly fra Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand til Amsterdam tur/retur.