Skip to main content

Det gode liv på La Gomera med Tommy Sørbø (januar 2022)


En vandretur til vakre La Gomera

 

Reiseperiode: januar 2022


La Gomera er et eventyr av en øy med små fiskelandsbyer, bortgjemte daler, høye fosser, flott regnskog og en frodig natur du ikke venter å finne på et sted så langt mot syd. "En sunn sjel i et sunt legeme" , sa de gamle romere. Det er også tanken bak denne gruppereisen til vakre La Gomera, der vi vandrer sammen med folkeopplyseren, forfatteren og humoristen, Tommy Sørbø og funderer, filosoferer og fabulerer over livets små og store spørsmål. 

Noen høydepunkter på fotturen til La Gomera:
  • San Sebastian-dagen. En stor årlig folkefest
  • Båttur med mulighet for å se delfiner og hval
  • Vandring i Europas eneste regnskog, og annen vakker natur
  • Humoristiske foredrag med Tommy Sørbø hver dag

 

Vi bor på et spesielt hotell med en nydelig hage, svømmebasseng og trimrom. Anlegget minner faktisk om Kardemommeby. Frokosten kan inntas på en av terrassene med utsikt over havet. Alle middager er inkludert og det er også de fleste av lunsjene.

Turen blir et vandrende seminar, der Tommy Sørbø tegner og forteller i sin kjente, humoristiske og underholdende stil om utvalgte emner innen kunst, historie, kultur og filosofi, og gir oss smakebiter på øyas spennende historie. Det var for eksempel herfra Columbus reiste fra da han oppdaget Amerika, og det er her det kjente plystrespråket ble utviklet. Et språk som mange her fremdeles behersker.
 
Tanken bak turen er å kombinere den sunne, men akk så puritanske norske «ut-på-tur-aldri-sur-mentaliteten» med åndelig påfyll, god mat og estetiske opplevelser. Og alt dette i et behagelig, norsk sommerklima.

 

Status:
Program/pris kommer

Søk reise

Kart

Bosted

Reisekalender

13/9Norgestur i TelemarkFra 14 200,-
20/9En historisk reise i middelalder-NorgeFra 13 850,-
27/10Faraoenes EgyptFra 37 750,-
14/11Venezia - en hemmelig labyrintFra 17 100,-
24/4Hellas - fra Akropolis til eurokrisenFra 19 350,-