Skip to main content

Arnt Stefansen

Statsviter, journalist og TV-produsent. Arbeider som frilanser - hovedsaklig for NRK, hvor han er en kjent profil som nyhets- og utenriksreporter. Han deler sin arbeidstid mellom Europa og Latin-Amerika.

Om Arnt Stefansen sier kundene våre:

"Kunne ikke vært bedre."

"Svært kunnskapsrik og dyktig. Han var veldig hyggelig og opptatt av at gjestene skulle ha det bra."

"Meget kunnskapsrik, god formidler!"

 • Skriv ut Print icon
 • Søk reise

  Les mer

  Arnt Stefansen (f. 1953),  født på Sortland i Vesterålen, er statsviter, journalist og TV-produsent. Han har de siste årene jobbet som frilanser - hovedsakelig for NRK, og deler nå sin arbeidstid mellom Europa og Latin-Amerika. Arnt har sin hovedbase i Rio de Janeiro, men reiser også mye i Europa. Han har de siste fem årene vært faglig ansvarlig for Temareiser Fredrikstad, med en rekke turer til ulike deler av Spania. I 2010 ledet han også vår første tur til Marokko.

  Arnt Stefansen var NRKs første korrespondent i Berlin - i perioden 1991-1995, og var senere Europa-korrespondent i Brüssel. I perioden 2002-2005 var han ansatt som NRKs 'reisende Europa-medarbeider', men kontorer i Berlin og Madrid. Han behersker en rekke europeiske språk, og har gjennom 30 år laget utallige nyhetssaker, reportasjer og dokumentarprogrammer for radio og TV.

  Arnt har skrevet et titall bøker om politikk og historie. En av dem er 'Spania - historien, kulturen og menneskene', som kom i ny utgave på forlaget "Historie & Kultur" våren 2013. 

  Er du en liten gruppe / par / venner og ønsker byvandring i Roma med Arnt Stefansen ? les mere her

  Avganger & priser

  AvreisedatoReiselederReisemålLedige plasserPris fra
  30/4Arnt StefansenToscanas skatterMer enn 818 250,-Bestill
  7/5Arnt StefansenBerlin og WittenbergMer enn 818 750,-Bestill
  23/5Arnt StefansenDen store Italia-reisenMer enn 827 450,-Bestill

  Reisekalender

  8/3Faraoenes EgyptFra 44 750,-