Skip to main content

Argentina og Chile med Arnt Stefansen (1. - 14. februar 2019)

Status:
Program/pris kommer

Reiseperiode 1. - 14. februar 2019

Latin-Amerika er selve reisedrømmen for mange nordmenn. Og i februar 2019 tar vi veien til dette magiske kontinentet, der vi besøker Chile og Argentina.

”Samfunn, kultur og historie”, er stikkord for reisen, og opplevelsene står i kø: Den chilenske hovedstaden Santiago, med sin unike beliggenhet og sine parker, avenyer og gamle spanske bygninger – og den vakre havnebyen Valparaiso, som er forfattergiganten Pablo Nerudas rike.

Fra Santiago gjør vi en spektakulær bussreise over Andesfjellene til nabolandet Argentina og vinhovedstaden Mendoza. Med de fremragende vinene fra dette området har Argentina tatt steget opp blant de store vin-nasjonene. Og selvsagt er både vinsmaking og en innføring i Mendoza-vinenes fortreffelighet en del av vårt program.

Siste stasjon på vår søramerikanske reise er selveste Buenos Aires – nordmenns favorittby på dette kontinentet. I den argentinske hovedstaden byr vi på et omfattende program der noen av stikkordene er tango, legenden Evita og byens mest spennende marked. Og selvsagt skal vi nyte det beste byen kan by på av mat og drikke.

Vår reiseleder er Arnt Stefansen, som er bosatt i Rio de Janeiro, der han arbeider som frilans-journalist. Han har tidligere vært NRK-korrespondent, og har skrevet en rekke bøker om politikk og historie.

Sett av februar 2019 til en søramerikansk drømmereise! 

Program og pris under utarbeidelse

 

Søk reise

Hotell