Skip to main content

Amund Polden Arnesen

Med en nysgjerrighet for smak har Amund Polden Arnesen sjelden latt en sjanse til å prøve noe nytt går fra seg. 
I dag driver han bryggeriet Eik & TID og underviser i øl ved flere av landets mest anerkjente øl- og vinutdanninger. På hjemmefronten har han dykket dypt ned i fermentering av mat og drikke med en grenseløs nysgjerrighet. Amund elsker å kombinere sin dype kunnskap med engasjerende formidling for å vise folk hvor fascinerende mat- og drikkeverdenen kan være.

  • Skriv ut Print icon
  • Søk reise

    Reisekalender

    29/1Sør-Afrika - en opplevelsesreise i særklasseFra 42 395,-
    8/3Faraoenes EgyptFra 44 750,-
    9/3Renessansebyen Firenze - i fotsporene til 'De uskyldige'Fra 23 450,-
    11/3Zimbabwe, Zambia og BotswanaFra 48 595,-
    16/3Sigrid Undsets RomaFra 19 250,-